Om oss

VI TROR PÅ HOPP OCH DRIV

 

På Bright Planet tror vi på en värld full av smarta lösningar och en ljus framtid. Men det är hög tid att aktivera sig!

 

Somliga skulle nog kalla oss utopister och drömmare, men vi är säkra på att det går att skapa en hållbar morgondag. Samtidigt blir klimatfrågan alltmer akut, i november 2016 var det 20 grader varmare än normalt vid Antarktis, och FN rapporterar om att vi har fler kriser i världen än någonsin. Det är verkligen hög tid att bli konkret.

 

Vi tror på att inte göra det svårare än det behöver vara. Vi tror på utveckling, sammanhang och kraften i att göra sitt allra bästa. Så ut med det svåra, och in med det enkla. Ut med kampanjer och in med det verksamhetsnära och relevanta. Ut med dåligt samvete, in med handlingskraft. Vi tror också på att vara på god väg – och att det räcker långt om alla blir hyfsat hållbara..

 

BRIGHT PLANET ÄR GRUNDAT AV MALIN THORSÉN

 

"Min ambition är att göra hållbarhetsfrågan greppbar, och visa att den är enkel, lönsam och meningsfull att jobba med. Med 25 år erfarenhet av kommunikationsarbete och 10 år inom energibranschen har jag bra insikt om vad som behövs för att göra skillnad. Genom att kombinera ett strukturerat arbetssätt med kunskap om kommunikation hjälper jag företag och organisationer att mejsla ut tydliga och relevanta aktiviteter inom hållbarhetsområdet och bidra till att skapa affärsnytta, stoltare medarbetare och enklare att attrahera ny arbetskraft."

MALIN THORSÉNS PROFESSIONELLA RYKTE I SAMMANDRAG:

 

”Malin har karisma, ett driv och engagemang som slår det mesta. Hon är ytterst professionell i förhållande till uppdrag, mål och deadlines. Malin är trovärdig, med en energi som imponerar och hon påverkar både attityder och beteenden. När Malin leder projekt då vet man att det händer saker och blir resultat. Hon är en förebild som med sina insikter och verktyg har förändrat självbilden och ökat förtroendet hos en bransch och infört ett marknads- och strategiskt tänkande.

 

Malin är en lysande estradör och med sitt strategiska tänkande har hon varit en inspirationskälla för energibranschen och har fått många företag att kommunicera på ett mera lustfyllt och positivt sätt. Hon har skapat en position på den nordiska arenan och givit Sverige mycket goodwill. Malin är handlingskraftig, målinriktad och prestigelös, hon är lika modig, ödmjuk som beslutsam. Med en unik förmåga att få människor att ta till sig ett budskap skapar man långsiktiga resultat tillsammans.”

 

Sammanställningen baseras på svar från 15 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt i november 2016.

Detta har analyserats av Per Frykman - Your Professional Reputation. ✆ 070-624 00 58

www.perfrykman.com

VÅR VISION

 

En värld full med smarta lösningar och en ljus framtid för allt liv.

 

 

VÅR MISSION

 

Att ge hopp om en ljus morgondag och visa att hållbarhet är enkelt, lönsamt och meningsfullt.

VÅR HISTORIA

 

Önskan om att jobba med saker som verkligen spelar roll i kombination med en hållbarhetsutbildning på KTH Executive School har lagt grunden till Bright Planet.

Viljan att göra hållbarhetsarbetet konkret och passionen för kommunikation som inte bara når fram utan också in är kärnan i vår affärsidé.

 

VI STÅR FÖR

 

Kompetens: relevanta fakta och verksamhetsnära

 

Driv: utmanar och får saker att hända

 

Engagemang: hjärta och sammanhang

Maila oss: info@brightplanet.se Copyright @ All Rights Reserved